Se va sacrifica Sorina Pintea, după ce promisa „majorare cu 173%” s-a transformat în „veniturile nu vor scădea”?

0
9023

Strategia perversă a PSD privind medicii și asistenții, pusă în practică și de ministrul Sorina Pintea se apropie de finalul implementării. Bine-conectatul Bogdan Chirieac a anunțat aseară, pe surse, că după Paște, Sorina Pintea urmează a fi remaniată. Nimeni nu a dezmințit până acum informația.

Strategia lui Liviu Dragnea este și cea aplicată în cazul lui Mihai Tudose: l-au lăsat să semneze „revoluția fiscală” și apoi a fost demis, fiind considerat incompetent.

La fel va fi și în cazul lui Pintea: se va emite HG privind sporurile, inclusiv Anexa 10, aflată până luni în dezbatere publică, iar după ce miile de medici care au semnat scrisorile de protest față de proiectul legislativ își vor pune în practică avertismentele și nu vor mai intra în operații, asigurând doar urgențele, Pintea va fi sacrificată iar regulamentul va fi ușor îmbunătățit.

După ce Pintea a anunțat săptămânile trecute că medicilor și asistenților li se vor majora salariile cu până la 173%, ieri aceasta a anunțat că de fapt veniturile acestora nu vor scădea.

În acest timp numărul medicilor din întreaga țară care semnează scrisorile de protest crește.

Sursa: DCNEWS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *