Un medic cunoscut îi cere socoteală Olguței Vasilescu: ”Cine este dobitocul din subordinea dumneavoastră?”

0
41934

Medicul Răzvan Constantinescu, de la Gastroenterologie și Hepatologie Iaşi, îi cere socoteală ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, pentru scăderile salariale din sistemul de sănătate. Reacția medicului vine în contextul în care, în ultimele zile, mii de angajaţi din sistemul de sănătate au ieșit în stradă şi au reclamat scăderea salariilor.

„Doamnă Lia Olguta Vasilescu,

Cu toată simpatia personală pe care v-o port şi cu tot respectul pentru munca excelentă pe care aţi depus-o în ministerul pe care-l conduceţi, vă rog să-mi răspundeţi, dacă se poate, la următoarele întrebări:
1. Cine este dobitocul din subordinea dumneavoastră pe care nu l-a dus mintea să prevadă că eliminarea sporurilor va conduce la scăderea venitului celor cu salarii mici, deşi grila de salarizare a prevăzut niveluri superioare ale acestora?
2. Ce salariu are imbecilul respectiv, responsabil pentru diminuarea veniturilor taman ale celor mai nevoiaşi din sistemul sanitar, şi când îl daţi afară?
3. De ce lăsaţi incompetenţii să compromită ideile bune şi realizările pe care le aveţi?
4. Cum mă duc eu acum, cu salariul proaspăt dublat (şi mulţumesc încă o dată pentru acest lucru), la serviciu să dau ochii cu colegii registratori, statisticieni, infirmieri etc. ale căror venituri au scăzut?”, scrie Răzvan Constantinescu pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *