Despre noi

VIZIUNEA NOASTRĂ


Cu toții vom fi mai fericiți dacă tratăm sănătatea cu o pastilă zilnică de adevăr.

MISIUNEA ŞI VALORILE NOASTRE


Într-o țară în care sănătatea este considerată prioritate națională, noi am ales să oferim o informare obiectivă, veridică și concisă despre evenimentele din domeniul medical care ne înconjoară.

Pentru că unul dintre obiectivele noastre majore vizează imparțialitatea, vom face vorbire despre profesioniștii din domeniu, oamenii care iubesc și se dăruiesc total, însă nu ne vom feri nici de aspectele mai puțin plăcute din acest sistem greu încercat. Asta înseamnă că nu vom trece cu vederea nici suferințele pacienților.

Suntem aici să îți oferim doza zilnică de informație care să-ți permită să-ți deschizi mintea spre o viață mai sănătoasă și o atitudine mereu pozitivă. Acesta este crezul nostru!

Fiind un portal on-line de știri medicale, gândit de o echipă tânără și dinamică, am ales să nu facem din acest lucru singurul nostru element diferenţiator. Credem în tenacitate și transparență, așa cum credem în diplomație și profesionalism. Suntem la curent cu ultimele informații din domeniul medical, informații pe care ți le vom prezenta respectând cele mai înalte standarde de etică profesională.

Ştim că fără cunoaştere, fără pasiune şi fără profunzime, nu poate exista progres. Iar fără o permanentă atenţie acordată detaliilor şi perfecţiunii, nu poate exista distincţie.

Deţinem controlul informațiilor datorită expertizei noastre, expertiză care ne permite să avem și capacitate rapidă de decizie, astfel încât să livrăm informația rapid și cu acuratețe. Suntem oneşti cu noi înșine și vrem să îți oferim la rândul nostru onestitate și să îți arătăm că doza ta zilnică de informație se poate face și cu stil.