Noi dezvăluiri despre medicul Checheriță Ionel Alexandru de la Spitalul de Urgență Sf. Ioan din București

0
1712

Ne întrebăm și noi cum este posibil ca în luna iulie 2014 Ionel Alexandru Checheriță să devină medic primar prin examen susținut la numai 1 an și 8 luni de la specialitate deși potrivit dispozițiilor legale vechimea în specialitate trebuie să fie de minim 5 ani pentru a susține primariatul.

Potrivit regulilor de examen publicate de Ministerul Sănătății, pentru obținerea examenului de grad principal, pentru înscrierea la sesiunea din data de 12 iunie 2014 este necesară o vechime de 5 ani ca specialist în specialitatea pentru care se dorește obținerea gradului profesional.

Așa cum am mai spus în trecut, în mod normal și legal, examenul de primariat al domnului doctor Checheriță ar fi putut fi susținut în anul 2017, nicidecum în 2014. Însă dumnealui a devenit profesor universitar încă din 2016. Legislația din domeniu precizează că pentru obținerea titlului de profesor este obligatoriu să fii medic primar. Mai mult, din metodologia de examen aflată în vigoare la momentul când medicul Checheriță a devenit conferențiar, și pentru acest titlu ar fi trebuit să dețină calitatea de medic primar.

Astfel, în opinia noastră, titlurile științifice au fost obținute de domnul doctor Checheriță prin fraudă, dumnealui fiind în fapt un ”fals” profesor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *