Sindicaliştii CNSLR Frăţia au rezerve după promisiunile premierului.

0
1270
Premierul Mihai Tudose a participat, miercuri, la Congresul CNSRL Fraţia, acesta dând asigurări sindicaliştilor că veniturile vor creşte la începutul anului.

„Am venit şi cu drag, nu din obligaţie, şi cu recunoştinţă pentru ajutorul extraordinar pe care l-am primit din partea liderilor dumneavoastră atunci când am creionat şi am definitivat acest plan de reformă. (…) Discuţiile s-au concretizat (…) cu anumite schimbări, cu anumite reglaje, de aşa natură încât niciun salariu să nu scadă, niciun salariu net, ba, mai mult, pe anumite zone veniturile să crească de la 1 ianuarie, altele începând cu 1 martie şi un lucru cert pentru toată lumea – pensiile să crească”, a spus Tudose.

Cu toate asigurările date de premier, sindicaliştii susţin că vor continua pregătirile şi vor declanşa grevă generală dacă promisiunile prim-ministrului nu se vor implementa.

„Premierul a garantat că nu vor scădea salariile în privat, la bugetari  vor creşte usor, în Sănătate mai mult şi pentru asta va veni cu o OUG de modificare a legii 153/2017 . Noi continuăm strângerea de semnături, iar dacă în februarie constatăm că nu este aşa, declanşăm greva generală”, au declarat reprezentanţi ai CNSLR Frăţia pentru ŞTIRIPESURSE.RO.

Sursa: ŞTIRIPESURSE.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *