Anesteziști, OLGUȚE și săli de operații goale

0
12181

Dr. Constantin Cucu din cadrul Institutului Endocrinologic ”C.I. Parhon” din București, redă către opinia publică un articol senzațional pe care vi-l prezentăm în totalitate:

”Vești cu adevărat bune din sistemul medical în care, analizând caracterul olguțian al măririlor care îi așteaptă de luna viitoare, medicii anesteziști au hotărât să protesteze într-un mod inedit, respectiv să refuze să mai intre prin sălile de operație.

Veștile sunt bune pentru preoți mai mult, pacienții, mai ales cei ipohondri, neavând de ce să se bucure, mai ales dacă au dus o viață de păcate.

Speța este cauzată se pare de modul în care stăpânirea a ”gândit” regulamentul de sporuri, regulament care trebuie, în viziunea pesedistoaldistă a lucrurilor bune pentru români să compenseze creșterile salariale de luna viitoare până la naturalul aflat între -40 – și 10% pentru fiecare dublare, despre care gânditorii olteni ai partidului de guvernământ mai vorbesc pe la televizor.

Pentru cei care nu știu exact cine sunt și ce fac anesteziștii, publicul larg de ex, trebuie să menționez că ei sunt fraierii pe care noi ceilalți îi chemăm atunci când câte un pacient de-al nostru dă semne că ar vrea să termine mandatul pe acest pământ; consultanții noștri în multe din problemele de viață și de moarte pe care le întâlnim; cei care albesc cu orele prin spitale de nici nu știi de fapt la ce le mai trebuie măriri de salarii.

Niște neobrăzați cu poftă de arginți, ce să mai.

Având în vedere specificul activității lor, anesteziștii sunt pupați în cur, plătiți regește și rugați să vină să lucreze prin țările civilizate, motiv pentru care cei care rămân pe la noi sunt puțini și din ce în ce mai indispensabili.

Exact oamenii de care să își bată joc Dragnea și ai lui, că veni vorba.

Trebuie însă să menționez un lucru la care puțini dintre noi reflectează, respectiv acela că neamul nostru milenar, și în primul rând dacii, au trecut prin istorie fălos fără să aibă un singur anestezist. Și știm cu toți câte înfăptuiri au existat în aceste milenii. Așa că pricep și ideea dirijuitorilor treburilor de la noi să fie un pic mai aspri cu această disciplină periferică a medicinei, să îi ardă la sporuri și în general să le aducă aminte prin mijloace proprii de rezultatul votului din decembrie 2016 și de locul lor în turmă.

Altfel să fie pace; popa așteaptă oricum la capelă, pe lumea ailaltă este loc cu verdeață, deci nu e chiar așa de rău, și, până la urmă, fără ATIști întinerim ca popor (la nivel de medie de vârstă). În plus, nici nu știu ce nevoie avem de ei, dacă baronul socialdemocratoaldist, singurul pentru a cărui sănătate ne rugăm cu toții de dimineața până seara, poate mereu să se opereze la Viena. Unde nu m-ar mira să aibă parte chiar de ATIști români.”

Sursa: Pagina de facebook a domnului dr. Constantin Cucu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *